ЗА НАС

Терм Русе е лидер в домашното оборудване.
От нас може да закупите различни видове отоплители на ниски цени. Предлагаме цяла гама газови котли на водещи прозиводители на котли като: Bosch, VIESSMANN
Предлагаме нова генерация кондензни котли с максимален комфорт за отопление и битова топла вода. Научете полезни съвети при избора на газов котел (съвети за избор на газов котел.)

Освен широката гама газови котли който може да закупите от нас, Терм Русе предлага и котли на твърдо гориво. Предлагаме също така радиатори и радиаторна арматура.

От нас може да закупите части за водопроводи и водопроводни инсталации.

Първокласни соларни инсталации на достъпни цени. Високата цена на енергията прави използването на соларна инсталация за битова гореща вода оправдано и в дългосрочен план ефекта от монтирането на такъв вид инсталация е неоспорим. Монтирането на соларна инсталация ще съкрати драстично Вашите сметки за ток. Предлаганата от нас соларна техника се монтира изключително лесно и има универсално приложение. Монтирането е много опростено и позволява стабилно изграждане на големи колекторни полета.

Фирмата е търговски партньор за Русе и региона на :

Greyko

Greyko engineering -Проектиране, производство и търговия на пелетни горелки, котли, камини и съоръжения. Moже да посетите на  Greyko 

bosch

BOSCH-Термотехника – котли на твърдо гориво и газ, соларни системи, бойлери
Може да ги посетите на –  Bosch-термотехника 

Viessmann

VIESSMANN – котли на газ, термопомпи, соларни системи.
Може да ги посетите на  VIESSMANN

tesy

TESY – Газови котли,соларни панели,бойлери Може да ги посетите на Tesy 

HERZ-Energietechnik

HERZ-Armatura ЕООД – радиаторна арматура, термостатни вентили Може да ги посетите на – Herz Armatura 

Pin It on Pinterest